Epoxy Resin

Her finner du serien “Alt som er Oslo” og snart “the Age of Aquarius, the Aquaristic art of an Aquarian”.

Bilde 1 i serien “the Age of Aquarius, the Aquaristic art of an Aquarian” SOLGT.

“Alt som er Oslo”

Jeg har bodd i Oslo i over 30 år, og fått med meg utviklingen til byen og folket. Resin serien “Alt som er Oslo” er mitt syn og mine følelser oppsamlet fra livet i Oslo overført til den fysiske verden. Byenergien er i konstant forandring, og jeg sitter igjen med en glede for det nye og en sorg for alt det som ikke lenger eksisterer. 

Som byen er bildene i serien levende og stemningsfulle. De er også bærekraftige og laget for å vare, og inneholder en dæsj stjernestøv. Selve materiale og teknikk er blandet media på treplater.

Ingen dyr ble skadet under produksjon.

På grunn av den blanke og levende overflaten epoxy resin etterlater, er det svært vanskelig å få frem alle nyansene og detaljene ved fotografering. De må rett og slett oppleves!

Alle bildene kan vaskes med våt klut eller tørkes av med støvbørste. Tåler fukt godt. Hvis du har gipsvegg følger det med riktig dimensjonert gipsanker. Bildene kommer også med LED-lys om ønskelig (se side 4). Her kan man lage sin egen stemning med forskjellige farger eller ha et enkelt hvitt bakgrunnslys.

Regndråper (Solgt)

Anbefaler å se video fra PC, nettbrett eller lignende, da vi opplever at det kan gå litt sakte fra mobil. Vi jobber med saken!

Dette kunstverket har like mange stemninger som det norske været, noe som gjør det røft, men vakkert. I forskjellig lys og vinkler vil fargene veksle mellom lilla, blå og grønn med en shimmer effekt. Grunnfarger brukt er svart, brun og hvit.

/This art work has as many moods as the Norwegian weather, which makes it rough, but beautiful. In different light and angles the piece changes from purple to blue and green with a shimmer effect. Main colours are brown, black and white.